AKSJONSHELG
16-18 OKTOBER

Konserter, utlodning, sponsorløp og marked er noe av det som står på programmet når 1,5 millioner kroner skal samles inn på tre dager.


Fredag 16.10 kl 19:30-22:00
Klippen Sandnes

Klippen Ungdoms marked

Et mylder av kreativitet, stemning og begeistring gjør kirkerommet om til tidenes marked med salgsboder, moteoppvisning, live-musikk, under holdning og kafé. En møteplass for byens unge.

Lørdag 17.10 kl 10:00-12:00 Klippen Sandnes

Hjerte for Sandnes marked

Salgsboder, loddsalg, kafé, besøk fra ordføreren, storband, underholdning, aktiviteter for barna og mye ott og se på, venter den som tar formiddagskaen i Eidsvollgate 20 denne lørdagen.

(12:00-13:00 inviteres alle til å overvære Hjerte for Sandnes- løpet ved No.13, men kafeen blir åpen)

Lørdag 17.10 kl 13:00-14:30 Klippen Sandnes

Utlodning/trekning

Åresalg, trekning av loddbøkene, salgsborder og kafé og utdeling av Hjerteprisen.

 

Hjerte for Sandnes aksjonshelg,S1-2.jpg

HJERTE FOR SANDNES-LØPET

Lokalpolitikere, tenåringer, spreke og mindre spreke står sammen på startstreken for å løpe (eller gå!) inn penger til Hjerte for Sandnes i det som blir tidenes sponsorløp i sentrum.

Opplegget er like enkelt som det er genialt: 

Du sponser en som sier ja til å løpe, med et visst beløp for hver runde som fullføres i den ca 0,5 km lange løypa med start/mål utenfor No.13. I løpet av 40 minutter skal deltakerne få inn så mange penger som mulig ved å fullføre så mange runder som mulig.

Hver deltaker kan ha et uberenset antall sponsorer. F.eks. vil en person som får 10 venner og slektninger til å sponse seg med en femtilapp pr. runde, kunne reise 5000 kroner!

Alle kan delta i løpet, forutsatt at en er sponset.