Julekvelden 2018

 
 

Julekvelden litt på forskudd x 2! 18.& 19. Desember

Julekvelden var en suksess i 2017, det kom faktisk så mye folk at vi i år har bestemt oss for å ha 2 julekvelder. Det blir feiring både tirsdag 18.desember og onsdag 19.desember!

Julekvelden er for deg som savner et nettverk i julen, deg som har vanskelig for å finne gleden og julestemningen i julestria. Vi vil gjerne gi deg en kveld med god mat og stemning, underholdning, flott musikk og kjekke mennesker å være sammen med, og selvfølgelig gave til deg som kommer!

Julekveldene er dessverre fullbooket og det er ikke mulig lenger å melde seg på.

Bilder fra Julekvelden 2017.

Tilsammen var 300! mennesker samlet for å feire! Det ble servert juleribbe, pinnekjøtt, riskrem og kaker. Vi hadde morsom underholdning og besøk av ordfører Stanley Wirak. Klippens barnekor Juniorgospel bidro med flotte julesanger sammen med et sangteam. Det ble også julegaveutdeling av gaver som hele byen har vært med på å samle inn og smilene var store i ansiktene til både store og små. Mange vennskap og nye bekjentskap ble dannet over fine samtaler ved bordene. Det var mange forskjellige nasjonaliteter og mennesker fra alle samfunnslag i alle aldre som satt ved bordene og forhåpentligvis fikk vi bygget broer og skapt vennskap mellom nasjonene! Julestemning var på plass og vi gleder oss allerede til neste år!