tir. 02. aug.

|

Himmel og Hav Konferansesenter

Sommerleir 2022

Søk om plass på Sommerleir her!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sommerleir 2022

Tid og Sted

02. aug., 07:00 – 07. aug., 23:00

Himmel og Hav Konferansesenter, Solastrandvegen 208, 4055 Sola, Norway

Om Arrangementet

Hjerte for Sandnes og Ungdom i Oppdrag skal arrangere sommerleir for 12 barnefamilier 2. – 7. august 2022. Leiren finner sted på Himmel og Hav konferansesenter på Sola. Hensikten er å skape gode opplevelser og vennskap mellom familier med ulik nasjonalitet.

Leiren varer fra tirsdag klokka 15.00 til søndag klokka 10.00. Inkludert i leiren er alle måltider, overnatting på Himmel og Hav konferansesenter og opp til flere alternative aktiviteter hver dag.

Familiene innkvarteres i familierom med eget bad. Måltidene er felles til oppsatte tider. Av aktiviteter man kan velge mellom kan vi nevne lokal fjelltur, tur til Prekestolen, dragebygging, Skogsprett Klartepark, freesbegolf, sporlek, Mesternes Mester, fotballturnering og vannsport med kano, SUP og surfebrett. På kveldene arrangeres konserter, temasamlinger, grillkveld, dans og festmiddag.

Mer nøyaktig informasjon om leiren sendes ut til de familier som blir tildelt en plass på leiren. Leirdeltakerne blir utfordret på å delta med innspill fra egen kultur. Det forventes at familier som deltar på leiren også bidrar i dugnad på kjøkkenet og i vask av fellesarealer. Alle vasker selv ut sitt eget rom ved avreise.

Har du lyst til å søke om plass på sommerleir?

Send inn skjema innen 1. juni. 

Pris på leiren er 200kr per voksen deltaker. Betales når man får bekreftet plass på leiren.

© 2022 by Hjerte for Sandnes. Created by Skaperhjerte.