LEDIG STILLING

Ettårig prosjektstilling, med gode muligheter for fast stilling.

Stillingsstørrelse 80 % eller 100 %.

Hjerte for Sandnes er en ideell og frivillig organisasjon. Vårt hjerte er å motvirke utenforskap og fattigdom. Vi ønsker å møte mennesker der de er i livet uansett hvem de er og hvilken bakgrunn de har. I praksis betyr dette at vi møter alle mennesker med nestekjærlighet og respekt.

 

Vi søker nå en koordinator knyttet til vårt Hjertelager og organisering av frivillige. Dette er en ettårig prosjektstilling, med gode muligheter for fast stilling. Stillingsstørrelse 80 % eller 100 %.

Vi søker deg: Som har evne til å skape entusiasme og motivere frivillige, kan jobbe selvstendig og strukturert, har erfaring fra arbeid med event/arrangementer, har kulturkompetanse, gode språk ferdigheter og evne til å skape gode miljø. Det er en fordel med førerkort og truckførerbevis.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsoppgaver: Koordinere frivillige som ønsker å bidra i våre aktiviteter og dem som er i arbeidstrening, daglig drift av Hjertelageret (utdeling av matposer og brukte klær/barneutstyr til vanskeligstilte barnefamilier), tilrettelegging av aktiviteter og eventer i Hjertekafeen, delta i planlegging og gjennomføring av større arrangementer i organisasjonen, god fysikk, interesse for matlaging og bistå med andre løpende oppgaver i organisasjonen.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Den som ansettes må kunne identifisere seg med Hjerte for Sandnes sitt verdi syn. Hjerte for Sandnes er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke uavhengig av kjønn og etnisk bakgrunn.

Send CV og søknad innen 1. juni, med beskrivelse av deg selv og dine egenskaper til: post@hjerteforsandnes.no